Chłopaki chciałbym was zaprosić na otwarcie które prawdopodobnie odbędzie się w środę wieczorem koło godziny 18.00
Sklep znajduje się w Centrum handlowym Bemowo w pasażu po po lewej stronie od warhammera i innych takich pierdół.
Będzie szampan a potem można sobie pójść do dagrasso na browara i pizzę. Proszę o przyjście w ubraniu cywilnym gdyż jest to impreza poza strzelecka i idziemy na piwo potem.
Co do towaru póki co jest mizeria
Z zamówień na razie zrobiłem na sporo klamek gazowych sporo replik kałaszy i emek, sporo rodzajów kulek i magazynków tylko i wyłącznie low-mid cap.jakieś okulary.
Ten towar już mam, zostało mi jeszcze do zrealizowania zamówienie ze sprzętem taktycznym i ciuchami. Ale wszystko w swoim czasie.
Lista obecnych
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
Re: Otwarcie1. Ugor (pozwoliłem sobie dopisać - Vinz )
2. Vinz
3. Mikołaj (nie obrazisz sie przy ew. osobie towarzyszącej? ale to tylko ewentualnie)
4. Raptor + Twój ojciec
5.
6.
7.
8.
A właśnie mordencje kto dostał awans niech odrazu książeczke przyniesie!!
Ostatnio edytowany przez Raptor (2011-01-24 20:32:20)
Otwarcie1. Ugor (pozwoliłem sobie dopisać - Vinz )
2. Vinz
3. Mikołaj (nie obrazisz sie przy ew. osobie towarzyszącej? ale to tylko ewentualnie)
4. Raptor + Twój ojciec
5.Fighter(postaram się być przynajmniej na samym otwarciu)
6.
7.
8.
Ehh szkoda Hetman.
Chłopaki, jak chcecie jakiś sprzęt to proszę was o szybkie namyślanie się ponieważ kończę robić dostawy i zamówienia!!!!! Hetman już zamówił i wpłacił pieniążki na kamizelkę, Wy również możecie przy okazji sobie coś kupić..
Asortyment będę miał ogólnie taki jak wszędzie i większość pierdół dostępnych na allegro, wszystkie te esbity, śpiworki, mundurki, pałatki, magazyneczki, kominiareczki, rękawice taktyczne, bonie haty. Także jak chcecie coś przy okazji to mówcie.
Apropo, prowadzić będę również demobil i komis, także jak byście chcieli coś sprzedać to mogę bez problemu w sklepie wystawić.
Kochani bardzo dziękuję za waszą liczną frekwencję na dzisiejszym " otwarciu "! Dziękuję wam bardzo, to dla mnie bardzo ważne żeby nie być w tym dniu samym.
Na was zawsze można liczyć.
Przede wszystkim dziękuję pięknym 3em paniom za obecność bo to najważniejsze. W następnej kolejności dziękuję wspaniałym ochotnikom ochotniczym tj Pawłowi Larwie oraz Michałowi ochotnikowi " przymusowemu " za dzielną pomoc przy " rozkładaniu "
I na końcu dziękuję za obecność całej reszcie.